WINKEL - Alcmaria Victrix is ook na vier wedstrijden nog zonder puntenverlies al moest het daar in de uitwedstrijd bij VV Winkel hard voor strijden. Twee doelpunten van Kevin Floor brachten uiteindelijk de beslissing: 2-3.

De Alkmaarse ploeg van trainer Edwin Veenstra kwam in Winkel op voorsprong door een rake vrije trap van voormalig prof en aanvoerder Bart van Hintum. De thuisploeg van trainer Marco Kuut ging hierna echter vol de strijd aan en maakte het de Alkmaarders knap lastig. Kai Zut, normaal uitkomend in het tweede van Winkel, maakte nog voor rust de gelijkmaker en dat was op dat moment zeker niet onverdiend.

Zut wist ook na de rust het net te vinden, maar het was uiteindelijk Kevin Floor die zich kroonde tot man van de wedstrijd met twee treffers, waarvan de winnende uit een strafschop, en zo Alcmaria Victrix de vierde overwinning op rij wist te bezorgen.

Komende zondag speelt Alcmaria Victrix thuis tegen De Koog. Winkel,dat vier punten heeft uit vier wedstrijden, gaat dan op bezoek bij Duinrand S.