'T VELD - De handbalsters van JuRo Unirek/VZV hebben de eerste zege van het seizoen binnen. Na de nipte nederlaag bij Quintus van een week eerder was de ploeg van trainer Edwin Janssen in de thuiswedstrijd tegen DSVD oppermachtig: 44-22.

VZV ging voor eigen publiek fel van leer en had reeds binnen een kwartier en 9-2 voorsprong te pakken. Bij rust was het verschil zelfs al tien punten: 19-9.

Ook na de rust was het prijsschieten voor VZV dat veel strijd leverde geombineerd met bij vlagen flitstend handbal. De gasten uit Deurningen kregen dan ook geen moment het idee terug in de wedstrijd te kunnen komen. VZV bleef tot het eind gas geven waardoor de teller pas stopte na 44 treffers.

Komende zaterdag gaat VZV op bezoek bij promovendus MHV '81 in Mill.

Doelpunten VZV: Van der Geest 7, Schop 6, Van Giersbergen, Van den Hoek, Van Splunter 5, Eeken 4, Buter, Kruijer 3, Hölscher Jongejan, Staal 2.